B o e k h a n d e l

K i r c h n e r

- adres, info & contact
- nieuwsbrief & agenda
- zoekopties
Bookmark and Share

Bestel

Uw winkelwagen bevat de volgende boeken:

Benschop, A. & C. Menting (red.)
Zinzoekers op het web. Internet en de verandering van geloofsbeleving
Alle levensbeschouwelijke en religieuze tradities en stromingen hebben inmiddels hun plek gevonden in het internetdomein. Wat hebben zij te bieden aan zinzoekers op het internet?

In Zinzoekers op het Web wordt in kaart gebracht hoe mensen via internet vorm geven aan hun spirituele inspiraties. Het gaat niet alleen om de vraag wat zinzoekers met het internet doen, maar ook en vooral wat het internet met zinzoekers doet. Wat gebeurt er als mensen hun geloof of levensbeschouwelijke opvattingen via het internet verwerven? Welke gevolgen heeft dit voor hun eigen geloofsbeleving? Wat zijn hiervan de gevolgen voor de lokale geloofsgemeenschappen en -organisaties?

De 17 auteurs hebben hun sporen in de zinzoekende virtuele wereld getrokken. Heldere analyses worden afgewisseld met inspirerende betogen en praktische tips. auteurs ziijn o.a. Eric van den Berg, Peter Dekker, Fred Omvlee en Erik Jan Tillema.
Skandalon, 2012, pap, 158 pp, € 14.50, 9789490708429
status: te bestellen
(verwijder)

Wilt u hieronder uw gegevens invullen? De velden met * zijn verplicht.
Als u op "verzend" klikt, worden deze gegevens naar ons verstuurd.
Wij bevestigen dit en sturen u ook een bevestiging per e-mail.
Wij reserveren de boeken voor u of sturen ze u zo snel mogelijk, met een factuur, toe.

N.B.- gebruikt u bij het invullen alleen 'platte tekst' (dus geen trema's, accenten, euro-tekens e.d.):

*Naam:
*Straat:
*Postcode:
*Plaats:
*Email:
Telefoonnummer:
Opmerkingen:
*Reserveren/toezenden:
*Wilt U de nieuwsbrief ontvangen:Voorraad:
Indien de status van een boek niet op 'in voorraad' staat, hebben wij het niet meer: wij zullen het dan voor u - indien leverbaar - bestellen. Is er iets anders mee aan de hand dan laten wij u het zo snel mogelijk weten.
Binnenlandse boeken zijn er over het algemeen binnen 3 werkdagen, de levertijd van buitenlandse boeken varieert van 5-12 werkdagen, afhankelijk van het land van herkomst.
Laat u a.u.b. weten of een bestelling haast heeft - dan nemen wij contact met u op.

Prijzen en verzendkosten:
Onze prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten. Wij rekenen euro 3,25 verzendkosten voor een pakket dat door de brievenbus kan of euro 7,37 voor grotere pakketten (voor binnenlandse verzending). Komt een zending boven de euro 100,- dan verzenden wij het pakket binnen Nederland gratis. Voor verzendingen naar het buitenland nemen wij contact met u op.

De prijzen in onze website kunnen soms door koerswijzigingen of tussentijdse prijswijzigingen van de uitgever anders uitvallen dan aangegeven staat - als dat substantieel uitmaakt laten wij u dat weten en wachten we op uw bevestiging alvorens de boeken te verzenden.